Ultima apariţie în public a Doamnei Stela Popescu descrisă de Oana Pellea – “Am văzut un material filmat… Mi-a tăiat răsuflarea…”

Actriţa Oana Pellea descrie pe pagina ei de Facebook, durerea care a cuprins-o în momentul când a văzut comportamentul celor din sala unde a fost filmată pentru ultima oară Stela Popescu.

“Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat… Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public … nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor … Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii… Cu toata incoerenta, Stela a spus ca e zapacita, ca mai bine nu venea decat sa fie vazuta in halul asta, ca nu stie nici cu ce s-a imbracat… Stela a spus… nimeni nu a ascultat-o cu atentie… pentru ca nu ne mai vedem, ascultam, respectam demult unii pe altii.”

O filmare realizată miercuri, cu prilejul ultimei apariţii publice a Stelei Popescu, pare să confirme ipoteza decesului în urma unui accident vascular cerebral. Ultima apariţie publică a actriţei Stela Popescu a fost la „Gala Femeilor de Succes”, unde se vede foarte bine pe filmare, că are un comportament suprinzător şi vorbeşte incoerent pe scenă, în faţa publicului.

Cei care doresc să îi aducă un omagiu o pot face vineri, până la ora 22.00, la Teatrul „Constantin Tănase”, iar sâmbătă, începând cu ora 09.00, până când va fi dusă la capela Mănăstirii Cernica.

Capturile comentariilor au fost realizate de pe pagina publică de Facebook a Doamnei Oana Pellea Sursă VIDEO: stirileprotv.ro

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. A murit Cristina Stamate. Alexandru Arșinel: ”Îl rog pe Dumnezeu să se oprească, nu mai rezistăm, este prea mult!” - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.