Tragedie! O tânără şi-a revenit din comă ca să afle că soţul și sora sa au murit SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni.

O tânără a fost victima unui teribil accident petrecut în Ucraina, pe data de 18 octombrie 2017. Imediat după ce s-a trezit din comă, aceasta a aflat că soțul și sora ei au murit spulberați de bolidul condus de Aliona Zaițeva, cunoscută ca fiind fiica de 20 de ani a milionarului ucrainean Vasili Zaițev, scriu cei de la observator.tv

Aliona Zaițeva a provocat un adevărat carnagiu în Ucraina, după ce a trecut cu SUV-ul pe culoarea roșie a semaforului și a omorât șase oameni, printre aceștia aflându-se și soțul și sora Oskanei Berchenko.

În momentul accidentului, Aliona Zaițeva se afla la volanul mașinii ei, un Lexus RX 350, iar potrivit martorilor, a trecut cu viteză pe culoarea roșie a semaforului, izbindu-se într-un Volkswagen Touareg. Datorită violenţei impactului, SUV-ul s-a răsturnat o dată, a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți oameni care se aflau la trecerea de pietoni.

Atunci, şase persoane au decedat, printre aceștia numărându-se o adolescentă de 15 ani, Yury Neudachin (24 de ani), Oksana Nesterenko (36 de ani), soțul Oskanei Berchenko, Alexander Evteev (27 de ani), și Diana Berchenko (22 de ani).

Tânăra Oksana Berchenko a stat mai multe zile în comă, ea având răni grave la față, la cap și o fracură de pelvis. Zilele de spitalizare vor fi mai multe, pentru că după ce va ieși de la terapie intensivă, femeia va trebui să suporte numeroase intervenții chirurgicale.

După ce a aflat despre moartea celor doi, Oksana a făcut un apel disperat pentru ca acest caz să nu fie mușamalizat, cerându-le celor implicați să refuze orice sumă de bani și să-și facă datoria.

“Vreau să mă adresez celor care au legătură cu acest caz. Dacă sunteți martor, oferiți dovezile justiției. Dacă sunteți anchetator, judecător, procuror – rezolvați acest caz respectând litera legii. Dacă ați primit mită, amintiți-vă care este datoria voastră. Nu luați banii, nu-i ajutați pe criminali să scape nepedepsiți. Ni s-a întâmplat nouă pe 18 octombrie, dar mâine vi s-ar putea înâmpla chiar vouă”, este apelul disperat al Oksanei.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv