AJUTĂ-I şi TU pe cei de la Asociaţia MicNews să “DĂRUIASCĂ UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărțite acestora.

În cadrul campaniei „ DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toți cei interesați să ofere ajutor bătrânilor imobilizați la domiciliu, care trăiesc în singurătate și sărăcie, sunt îndemnați să doneze alimente neperisabile precum: ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase etc. Donațiile se pot face, de asemenea, la sediul Asociației MicNews, din strada Drumul Crețeștilor nr 15, bloc A, scara 1, București, iar informații suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0724.713.999, sau 0737.931.999. Donațiile vor fi colectate și împărțite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfășoară în perioada 27.11.2017 – 17.12.2017.

“Campania noastră este o chemare a întregii comunități la solidaritate și responsabilitate socială și reprezintă expresia purtării de grijă față de bătrânii care trăiesc în singurătate.

Mulțumim tuturor celor care se alătură demersului nostru, înțelegând că “DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” atât pentru noi, cât și pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru” a declarat Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews.

În acest demers umanitar s-a alăturat și Asociația Ziariștilor de Investigații, care va difuza în fiecare săptămână, până la finalul campaniei, povestea unor bătrânii care trăiesc singur, imobilizati la domiciliu.

loading...

„Suntem alături de Asociația MicNews privind campania care vă îndeamnă să nu îi uităm pe cei bătrâni ajunși în situații dificile. Valorile omeniei, solidarității, milei creștine sunt valori în care credem și pe care le cultivăm, având convingerea că și cititorii Asociați Ziariștilor de Investigații vor înțelege acest demers și îi vor răspunde” a declarat Gheorghe Jianu.

În cei 7 ani de activitate social-filantropică, Asociația MicNews a devenit una dintre cele mai reprezentative instituții de caritate din București, dezvoltând proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflați în situații de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilități sau persoane fără un loc de muncă.