Un ROMÂN de 31 de ani din ITALIA, a fost găsit spânzurat de un copac cu şireturile de la adidaşi

Pompierii din orașul din peninsula Porto San Giorno au primt un apel de urgență azi noapte. Cadavrul unui bărbat era atârnat de un copac în plin centrul orașului, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Ceea ce s-a întâmplat este cu adevărat înfiorător! Un tânăr român de 31 de ani a fost găsit spânzurat de un copac lângă stația centrală de tren. Chiar dacă intervenția pompierilor a fost imediată, pentru român nu s-a mai putut face nimic.

Conform rapoartelor preliminare, bărbatul s-ar fi urcat în copac în toiul nopții, când nimeni nu mai era pe stradă, și s-a spânzurat cu șireturile de la adidași la o înălțime de aproximativ 3 metri. Corpul era cald, semn că actul sinucigaș nu ar fi avut loc cu mult timp în urmă.

Nu se cunosc motivele pentru care românul de 31 de ani a decurs la un asemenea gest crunt. Conform presei italiene viverefermo.it, la acestă oră, carabinierii înceracă să reconstruiască ultimele momente din viața tânărului, dar preferă pentru moment să nu emită nicio declarație cu privire la incident.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia pe portalul ro.internazionale.il24.it