Împărţirea gratuită a hainelor Oanei Zăvoranu către lumea de rând, a ieşit din tiparele obişnuite … VIDEO – bătaie surpinsă de MicNews

Ca de fiecare dată, Oana Zăvoranu este specialistă în a-şi face publicitate singură. Cu această ocazie, a anunţat pe reţelele de socializare că îşi donează jumătate din hainele de firmă pe care le deţine. Imediat s-au strâns în jur de 300 de doritori, aceştia blocând artera rutieră şi exprimându-se bucuroşi la apariţia Oanei şi a soţului ei. Cei doi s-au deplasat la apartamentul închiriat din zona Dorobanţi, locaţie unde se făcea distribuirea hainelor din bogata garderobă a vedetei.

Din cauza “debandadei” create, în zonă au apărut jandarmii care s-au oprit să asigure ordinea, iar la momentul transmiterii acestei ştiri, aceştia au format un lanţ pentru ca oamenii să poată intra în locuinţă ca să-şi primească hainele.

În momentul în care Oana Zăvoranu a ajuns în zonă, au avut loc şi nişte incidente după ce mulţimea adunată s-a îngrămădit să ajungă la apartament, iar soţul Oanei Zăvoranu se pare că a lovit cu pumnul un jurnalist.

Echipajul care patrula în zonă s-a oprit pentru a preveni blocarea traficului şi pentru a preîntâmpina incidente, având în vedere că s-au strâns aproximativ 300 de persoane, au declarat pentru ZIARUL MICNEWS.RO reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Brigada Rutieră, după ce au fost sesizaţi la 112 că se circulă cu dificultate în zonă.