O mamă a trei copii a fost prinsă furând mâncare din magazin. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au luat o decizie uluitoare

Aflaţi în timpul serviciului, doi poliţişti au fost chemaţi la un magazin de produse alimentare dintr-un mare oraş american, pentru a aresta o femeie care fura mâncare de pe rafturi, scriu cei de la  libertatea.ro citând unica.ro

Ajunşi la faţa locului, ofițerii Keith Bradshaw și Candace Spragins au găsit-o femeie care furase mâncare în valoare de 36 de dolari. Prinsă asupra faptului, femeia a început să-şi ceară scuze şi cu lacrimi în ochi a returnat în totalitate mâncarea furată.

“Hoaţa” le-a povestit polițiștilor că are acasă trei copii adoptați pe care nu are cu ce îi hrăni. Aceasta suferise o lovitură gravă la cap și nu putea să lucreze pentru o perioadă, iar copiii ei nu mâncaseră de trei zile.

În momentul când poliţiştii au condus-a acasă pe femeie, au constatat cu stupoare că frigiderul era gol, în el aflându-se doar o mică bucată de brânză.

Fără să stea mult pe gânduri, aceştia au mers la magazin şi i-au făcut cumpărăturile necesare pentru a avea ce să le dea de mâncare micuţilor. Din păcate, au fost nevoiţi să-i facă dosar penal femeii, fiind acuzată de furt.

loading...

Cu toate acestea, mama celor trei copii a rămas şocată de bunătatea poliţiştilor şi a declarat că este fericită pentru faptul că mâncarea cumpărata de ei, îi va ajunge câteva săptămâni de acum încolo.

Citiţi mai multe informaţii pe portalul libertatea.ro