VIDEO – Doi ROMÂNI filmaţi în Anglia, cum FURĂ POŞETA unei BĂTRÂNE de 87 de ani aflată la cumpărături

Doi români au avut marele ghinion de a fi filmaţi, în timp ce “buzunăresc” o bătrânică de 87 de ani. Totul s-a petrecut în magazinul Aldi din Shropshire, când pe camerele de supraveghere, cei de la securitate au observat o bătrânică aflată la cumpărături, ce era victima celor doi hoţi români, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Cătălin Mihai Verea, de 44 de ani, alături de un complice, au urmărit femeia vulnerabilă când intra să facă cumpărături. Complicele i-a distras atenția femeii, în timp ce Verea i-a luat poșeta fără ca aceasta să simtă ceva.

Tribunalul din Telford nu l-a pedepsit cu închisoarea pe hoț, ci doar l-a pus să plătească 192,5 lire sterline compensație, 185 de lire sterline cheltuieli de judecată și 85 de lire sterline către victimă.

Procurorul Abigail Hall a spus că Verea a urmărit victima, care nu știa că a fost vizată, de-a lungul coridoarelor supermarketului.

Ea nu și-a dat seama că banii și cardurile de fidelitate îi fuseseră furate până când a ajuns la casă pentru a-și plăti bunurile.

loading...

Verea, care era în Marea Britanie timp de mai puțin de 12 luni, a scos banii din poșetă, pe care a aruncat-o într-un coș de gunoi.

Apărătorul lui Verea a declarat instanței că acesta regretă ceea ce a făcut și are remușcări.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net