Caz revoltător în Siberia! Un bărbat şi-a udat câinele cu apă apoi l-a scos afară la -32 de grade

Ediţia online a Siberian Times, a prezentat de curând un caz revoltător în care victima este un câine. Un bărbat din Yakuţk, renumit drept cel mai friguros oraş din lume, s-a supărat atât de tare pe câinele lui încât a aruncat apă peste el, după care l-a dat afară din casă, într-una din cele mai reci zile din an, la -32 de grade.

Animalul s-a transformat rapid într-un bloc de gheaţă. Vecinii au observat grozăvia şi au alertat o organizaţie de protecţie a animalelor, dar animalul, o căţeluşă de un an, nu a mai putut fi salvată.

„Nu o să uit niciodată cum se uita la noi. Aţi văzut vreodată un om care vrea cu orice preţ să trăiască, dar e în agonie?”, spune o voluntară care a încercat să salveze câinele. ”Exact aşa se uita, înţelegea totul, dar nu putea vorbi”.

Activiştii care au fost sesizaţi de cruzimea cazului, cer acum pedepsirea bărbatului şi spun că autorităţile locale nu fac nimic în astfel de cazuri, ba chiar participă la uciderea câinilor, scriu cei de la dininimaromaniei.ro citând Siberian Times. Sursa VIDEO: Anna Liesowska

loading...