INCREDIBIL! În Japonia a fost deschis primul restaurant din lume cu preparate din CARNE UMANĂ

Ceea ce mai până ieri părea o “chestie incredibilă”, iată ca astăzi a devenit realitate. Cunoscuţi ca fiind mai puţin reticenţi în privinţa mâncărurilor, japonezi ajung pionierii preparatelor din carne de om. Este incredibil doar să auzim de aşa ceva, dar totul face parte din realitatea zilelor în care trăim.

În principui, acum se poate spune că în lume există un “restaurant” cu preparate din CARNE UMANĂ. După ce a gustat din preparatele gătite de bucătar, un turist argentinian relatează că “gustul este foarte asemănător cu cel al cărnii de porc, doar că are o textura puțin mai dură depinzând și de partea pe care o încerci, partea musculară de exemplu fiind mai moale.”. Restaurantul se află în Tokio, iar preparatele au preţuri cuprinse între 100 şi 1000 de euro porţia, scriu cei de la stirideultimaora.net

Restaurantul se numeşte “Resu ototo no shokuryohin” (Frate comestibil) şi începe să devină pe zi ce trece, o locaţie unde turiştii vor să încerce (guste) din ineditele preparate.

Carnea provine de la persoane care au autorizat vânzarea corpului lor după moarte, iar persoanele ajung să-și vândă corpul pentru 30 de mii de euro, aceștia fiind înmânați familiei după decesul acestuia.

În anul 2014 Guvernul Japoniei a aprobat o lege care permite existența restaurantelor cu carne umană, sub anumite condiții sanitare foarte stricte.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii pe portalul stirideultimaora.net

La o simplă cautare pe internet, site-urile cubavirales.com şi levelup.com vin cu articole ample despre acest subiect destul de controversat.