O adolescentă în vârstă de 13 ani este căutată de familie şi de poliţişti. Pe 1 decembrie a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Adolescenta se numeşte Sidonia Varga, are vârsta de 13 ani, este din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor şi în ziua de 1 decembrie, în jurul orei 12 a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia şi rudele sunt disperaţi şi o caută folosindu-se de toate mijloacele de comunicare existente, scriu cei de la observator.tv citând ebihoreanul.ro

Potrivit unui comunicat dat publicităţii marţi de Poliţia Bihor, tânăra are o înălţime de 1,60 m, aproximativ 75 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung, purtat prins în coadă, dar şi 3 – 4 aluniţe pe gât, în partea dreaptă.

La momentul dispariţiei, ea purta geacă crem, cu mâneci din imitaţie de piele, negre, bluză vişinie, pantaloni de trening albaştri, pantofi sport crem, cu buline negre.

“Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a comunicat Poliţia Bihor.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tânăra Ana Maria Luiza de 17 ani a dispărut fără urmă. Este dată în urmărire şi toată lumea o caută cu disperare - Ştiri de Actualitate!
  2. Nu a suportat că i-a murit soţia şi s-a aruncat în faţa trenului - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.