Caz revoltător! Victima unui accident rutier, un adolescent de 16 ani este abandonat de familie în spital

Cazul acestui adolescent a adus indignare tuturor celor de pe reţelele de socializare, unde s-a dezbătut intens situaţia lui incertă. Mai bine spus, un adolescent de 16 ani din comuna Vutcani, România, victimă a unui accident rutier a fost abandonat de familie, dar și de sistemul de protecție socială. Minorul zace de peste o lună de zile, în Spitalului Județean de Urgență din Vaslui, scriu cei de la a1.ro

Tânărul a suferit accidentul rutier în Braşov şi a stat internat o perioadă de timp la o clinică din oraş, după care a fost transferat într-un spital din Vaslui. Acum, conducerea spitalului se zbate, să-l ajute dar din păcate deocamdată fără succes. Acesta a primit toate îngrijirile medicale în spital, însă nu poate fi externat, pentru că nici familia şi nici Direcția pentru Protecția Copilului nu vor să-l ia. De reţinut că în acest moment, băiatul se află în stare de inconștiență.

Cadrele medicale din spital i-au acordat toată atenția, îngrijindu-l ca pe propriul copil. Timp de o lună de zile, minorul a fost vizitat de familie doar o singură dată. Asistenții sociali din cadrul unității medicale au încercat să stea de vorbă cu mama acestuia, pentru a-l lua acasă, însă fără reușită.

Mama lui se scuză că nu poate să-l ia acasă, deoarece s-a recăsătorit recent și acest lucru l-ar supăra foarte tare pe noul ei bărbat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...