Echipa Asociaţiei MicNews se pregăteşte să ducă Spiritul Crăciunului, copiilor aflaţi în centrele de plasament şi familiilor cu situaţii materiale precare

Am citit de foarte curând o pildă care m-a lăsat fără cuvinte. Era vorba despre faptul cum se întâmpinăm ziua Crăciunului şi cum trebuie să ne comportăm. Sărbătorile sfârşitului de an, nu sunt motiv de laudă despre cât de multe cadouri am primit fiecare, ci despre cât de mult am stat împreună cu familia şi cât de mult am reuşit să-i ajutăm pe cei pentru care sărbătorile sunt sărace şi nu au “ce pune pe masă”.

Preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, a trecut prin aceste momente mai puţin fericite ale vieţii şi acum vrea să ajute cât de mult poate, şi să vadă cât mai puţină suferinţă în jurul lui. Pentru realizarea acestui scop, desfăşoară în continuare campanii de strângere de fonduri, necesare achiziţionării de produse alimentare ce vor fi de folos celor care încă nu au puterea să le cumpere.

Astăzi, echipa Asociaţiei MicNews a mers la cumpărături pentru a ajuta bătrânii internaţi în centrele speciale din Bucureşti, pe cei care trăiesc singuri şi lipsiţi de ajutor, pe copiii aflaţi în centrele de plasament, precum şi familiile cu situaţii materiale precare, pentru care umplerea unei mese de Crăciun cu toate cele de cuviinţă, presupune un efort material pe care nu şi-l pot permite. S-au cumpărat alimente, dulciuri, fructe, toate fiind plătite din banii donaţi de oameni inimoşi, credincioşi, care se gândesc în aceasta perioadă şi la semenii lor cu care soarta nu a fost la fel de generoasă.

loading...