O elevă de clasa a VI-a, a fost UMILITĂ PUBLIC de profesoară: “Mama ta se duce în Italia să şteargă cururile la moşnegi”

Povestea acestui caz destul de tulburător s-a întâmplat a liceul “Dante Alighieri” din Chişinău, în momentul când o elevă mânca în timpul orei, iar profesoara s-a supărat foarte tare şi a început să o jignească. Eleva este în clasa a VI-a şi susţine că o profesoară a insultat-o pe ea, dar şi pe mama sa, despre care a spus că şterge fundurile peste hotare, relatează cei de la portalul publika.md

Părinţii elevei în vârstă de 11 ani sunt divorţaţi de ceva timp. Acum, fata este crescută de mama sa. Din cauza problemelor financiare, femeia a fost nevoită să plece în Scoţia, iar copila a fost lăsată în grija unei prietene.

“Să ştii ca mama ta te lasă baltă întotdeaună şi pe mine nu mă interesează că nu ai casă, nu ai tată şi că mama ta este undeva, dar eu ştiu ca ea se duce în Italia să şteargă “cururile” la un moşneag”.

Declarațiile fetei sunt confirmate și de unii colegi de-ai săi:

“O spus că n-are tată că nu învaţă, că mama ei este plecată în Italia că naşte şi după asta pleacă şi lasă copii, că este destrăbălată”.

loading...

Profesoara respinge acuzaţiile şi spune că doar a atenţionat-o pe copilă să nu mai mănânce în timpul orelor.

“I-am făcut observaţie: “nu mânca, nu alerga” şi am zis în felul acesta: “Eu nu pot să te educ, când mama ta este peste hotare. Din clasă s-au auzit comentarii de lângă geam de la a patra bancă, unde s-au spus aceste cuvintele (n.r.- mama ta spală fundurile la moşnegi)”, a spus profesoara.

Administraţia liceului susţine că acest caz va fi examinat în cadrul şedinţelor Consiliului de Etică al instituţiei, iar dacă i se va demonstra vinovăţia, profesoara va fi pedepsită.

Citiţi AICI, declaraţiile părinţilor despre situaţia creată. Mai multe informaţii găsiţi pe portalul de informaţii publika.md