„Slavă Domnului pentru Brexit! Slav nenorocit!” – este răspunsul primit de un român care dorea să facă Revelionul în Ţara Galilor

Un român a cerut informaţii pe Facebook, cum să petreacă Revelionul în locaţia de lux a restaurantului Hendre Hall din ţara Galilor. A primit un răspuns care l-a pus pe gânduri: „Slavă Domnului pentru Brexit! Slav nenorocit!”, scriu cei de la ziarulromanesc.net

Reprezentantul unei locații de lux, din Bangor, Țara Galilor, este acuzat că i-a adresat remarci rasiste și xenofobe unui român care nu dorea decât să petreacă Revelionul la Hendre Hall.

Potrivit Daily Post, românul a întrebat, pe pagina de Facebook a localului, dacă pașaportul său va fi acceptat ca dovadă a faptului că este major, pentru petrecerea dintre ani.

Tânărul nu vorbește engleza foarte bine, motiv pentru care reprezentantul Handre Hall care s-a semnat James i-a spus la finalul conversației: „Slavă Domnului pentru Brexit! Toate cele bune, slav nenorocit!”

„Este absolut dezgustător. Ne gândeam să mergem în câteva săptămâni acolo, dar după ce am văzut acest lucru cu siguranță că nu vom merge”, a scris pe Facebook un alt utilizator.

„Românii nu sunt slavi, pentru Dumnezeu, dacă tot sunteți xenofobi, cel puțin corectați-vă”, a scris un altul. „Groaznic și complet inacceptabil. Dacă oferiți un serviciu comercial, nu puteți face discriminări pe baza rasei sau naționalității cuiva”, a comentat un altă persoană pe pagina de Facebook a Hendre Hall.

Altul a scris: „Dacă a crezut că este o farsă sau nu, asta nu scuză limbajul groaznic”

Hendre Hall și-a cerut în cele din urmă scuze pe pagina de Facebook pentru limbajul folosit. Reprezentantul restaurantului a spus că a crezut că are de-a face cu niște mesaje false.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate pe portalul ziarulromanesc.net