Nicolae Guţă vrea să DIVORŢEZE dar nu POATE! Blondina Cristina are contract şi îl poate lăsa SĂRAC LIPIT

Zeci de femei i-au trecut lui Nicolae Guţa prin pat, dar câteva dintre acestea i-au devenit neveste cu acte în regulă sau de ce nu, mame ale copiilor lui. Cu bune cu rele, Guţă nu s-a liniştit niciodată, femeile i-au făcut curte şi l-au atras cu grijă în mrejele lor. Suspect fiind de “bondar” ce sare din floare în floare, Guţă calcă pe bec de fiecare dată când îşi schimbă “nevasta”, oricât de frumoasă şi deşteaptă ar fi aceasta.

De ceva vreme, în viaţa lui Nicolae Guţă au apărut probleme conjugale. Nu este vorba despre altceva, decât de împărţirea averii impresionante a manelistului. Este posibil aşa ceva? Se pare că DA! Manelistul Nicolae Guţă este într-un mare impas, cu atât mai mult cu cât el a semnat, înaintea căsăoriei, un act cât se poate de ”dur” când vine vorba de averea lui. Astfel, contractul cu pricina, spun sursele portalului spynews.ro, prevăd, negru
pe alb, că, manelistul, în cazul unui divorţ, va fi nevoit să se despartă de o adevarată avere. Mai exact, Nicolae Guţă va ramâne fără casa din Bucureşti, şi va fi nevoit să treacă pe numele Cristinei jumatate din tot ce are şi, mai mult decât atât, să îi plătească, lunar, o pensie de întreţinere uriaşă: 4.000 de euro.

Actuala soţie Cristina, este foarte relaxată, ştie că divorţul de Nicolae Guţă o îmbogăţeşte şi, mai mult decât atât, îi va pune la picioare tot ce şi-ar putea dori o femeie la vârsta ei. O casă, bani mulţi şi multe, multe alte beneficii”, scriu cei de la spynews.ro citând o sursă apropiată.

Nicolae Guţă şi soţia lui, Cristina, au o relaţie tumultoasă, cu numeroase despărţiri şi împăcări. Manelistul a înşelat-o pe soţia sa cu o moldoveancă pe nume Nina, iar Cristina a avut şi ea o aventură. “A fost când eu eram cu moldoveanca. Nu ştiu dacă a fost o răzbunare. Până la urma urmei este normal, cu siguranţă a fost influenţată de pozele care au apărut în presă. A căutat într-un fel sau altul să raspundă. Eu îl înţeleg pe băiatul respectiv că a venit din Anglia, că e indignat, supărat, nu vreau să intru în polemică sau controverse. Cristina când vrea ceva cu adevarat n-o ţine nici Interpol-ul. Lucrurile între noi deocamdată sunt bune, sunt rezervat. Niciodată nu poţi să te baţi cu pumnul în piept. Viaţa e ca o soacră. Şi eu o iubesc şi îmi doresc 100 de copii cu ea. Sentimentele mele nu s-au schimbat deloc pentru ea. Deocamdată, mulţumesc lui Dumnezeu sunt bine, sunt sănătos. Am slabit pentru că aşa am vrut eu. Bag la ceai verde, câte 7-8 plicuri dacă nu şi dracii îi scoate din mine”, a declarat, de curând, Nicolae Guţă, scriu cei de la publicaţia cancan.ro

loading...

În acest moment, Nicolae Guţă s-a împăcat cu Cristina după ce a înşelat-o, iar acesta ieşindu-şi din minţi, i-ar fi răspuns lui Guţă cu aceeaşi monedă, numai că, de frica pierderii averii, acesta ar fi iertat-o ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Sursă VIDEO: Nek Music Tv Sursă articol:  cancan.ro şi spynews.ro, publicaţii unde găsiţi mult mai multe informaţii interesante despre viaţa mondenă din  România.