S-a trezit MILIONARĂ peste noapte! Ce a făcut cu BANII, bătrânica care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți?

O bătrânică în vârstă de 86 de ani din Serbia, s-a trezit milionară într-o zi. Femeie se numeşte Marja Zlatic şi trăieşte într-o colibă sărăcăcioasă dintr-un sat din estul Serbiei, scriu cei de la poatenustiai.ro

Povestea femeii începe în tinerețe, când Marija a fost măritată cu un bărbat pe nume Momcilo. Amândoi au plecat în Australia în anul 1956, să își facă un trai împreună, dar după 18 luni, femeia a revenit acasă, pentru a fi alături de mama sa în ultimele clipe ale vieții.

Cu toate că aceasta a încercat să se întoarcă în Australia, ea nu a mai reușit, numai că soțul ei a rămas acolo și au mai păstrat legătura o vreme.

Astăzi, Marja Zlatic trăieşte într-o coliba într-un sat din estul Serbiei. În urmă cu cinci ani, a aflat că soţul ei, care locuia în Australia şi cu care nu mai vorbise de foarte mulţi ani, a decedat şi i-a lasat moştenire aproximativ 700.000 de dolari, o sumă foarte mare pentru orice persoană, mai ales pentru cineva care trăieşte în Serbia.

Bătrânica a aflat despre uriaşa moştenire abia anul trecut şi cerut ajutorul unui vecin pentru a încasa banii. Impresionant este că bătrânica nu a păstrat banii, ci i-a dat comunităţii care are grijă de ea.

loading...

„Nu am nevoie de aceşti bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apa şi lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, a declarat ea pentru un site din Serbia, potrivit celor de la BBC.

Femeia s-a obișnuit în toţi anii tinereţii să trăiască modest, iar acum are doar 100 de dolari pensie, o sumă echivalentă cu aproximativ 400 de lei Fiind o femeie bătrână, vecinii din sat treceau mereu pe la ea să a jute si toţi o îndrăgeau, acesta fiind motivul principal pentru care banii moşteniţi au ajuns să fie împărţiţi sătenilor.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul poatenustiai.ro