Asociaţia MicNews a primit Diplomă de Merit pentru implicarea în viaţa socială a celor nevoiaşi

Directorul General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, Mihaela Ungureanu, a dăruit doamnei Maria Voicu , vicepreședintele Asociației Mic News, diploma de merit pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale.

„Sunt onorată să vă anunț că m-am întâlnit cu doamna Mihaela Ungureanu – Director General DGASPC din Sectorul 4, de la care am primit premiul pentru “cea mai implicată organizație”, în domeniul serviciilor sociale, acest lucru a fost reciproc, grație unei colaborări eficiente în toate campaniile sociale din ultimii ani de activitate. Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C., sector 4, a primit de asemenea, diplomă de merit pentru sprijinul acordat copiilor şi familiilor defavorizate, cât și pentru implicarea directă în acţiuni sociale sau ajutorarea copiiilor instituţionalizaţi.
Evenimentul vine doar la două zile după ce aceeași echipă „MicNews”, a fost implicată direct în campania „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”.
Dorim să felicităm Echipa Asociaţiei „MicNews” pentru implicarea activă şi pentru faptul că pune lucrurile în mişcare şi aduce speranţa în vieţile copiilor defavorizaţi din mediul rural, a declarat Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 4, pentru ştirile „MicNews”. Am rămas impresionată de diploma acordată „ca semn de recunoștință și respectul pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale”, a declarat Voicu Maria, vicepreședinte al Asociației „MicNews”.
loading...