ITALIA – Un român a fost găsit decapitat şi cu braţele tăiate într-o pădure din provincia Catania, Silcilia.

Zilele trecute, un vânător care a ieşit la plimbare cu câinele său, a făcut o descoperire macabră în timp ce se afla într-o pădure de pini. Acesta a descoperit cadavrul unui bărbat care era decapitat şi avea ambele mâini tăiate. Vânătorul a anunţat imediat carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a descoperi făptaşul sau făptaşii acestei oribile crime.

Conform anchetatorilor, bărbatul de 51 de ani care a fost găsit cu braţul drept şi mâna stângă tăiate se numeşte Costel Ciobanu, scriu ce de la rotalianul.com citând newsicilia.it Sora sa îl dăduse dispărut de mai multe zile. Descoperirea macabră a avut loc în localitatea Caltagirone, provincia Catania, Silcilia.

Anchetatorii susţin că asasinarea ar fi avut loc în alt loc, iar cadavrul a fost aruncat în pădurea de pini din localitate. Decapitatarea şi tăierea braţelor ar fi fost făcute ulterior pentru a impiedica identificarea victimei. Carabinierii au eliminat probabilitatea ca această crimă să fie comisă de organizaţiile mafiote din zonă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rotalianul.com

loading...