ŞOCANT: O ŢIGANCĂ a NĂSCUT doi GEMENI pe care i-a băgat în CONGELATOR, ca să scape de ei …

Toata povestea a inceput in data de 13, o zi nefasta, intr-o locuinta de pe strada Tecuci din Galati. O tiganca de 40 de ani a nascut doi gemeni si i-a ascuns in congelatorul frigiderului, scriu cei de la reporteronline.net

Partenerul de viata al femeii a descoperit nenorocirea, dupa ce a observat ca aceasta se simtea tot mai rau. Bărbatul a constientizat faptul ca sotia lui nascuse dar nu gasea copilul sau copiii, pentru ca nici macar nu stia ca nevasta lui urma sa nasca. Cel mai probabil il inselase si nu stia cum sa scape de cele doua suflete.

Sotul a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, iar la scurt timp o echipa SMURD a ajuns la fata locului. Acestia au declarat ca, au ajuns acasa la familia de tigani si au constatat că pacienta de etnie era în stop cardio-respirator. Au descoperit cu stupoare ca gemenii se aflau in congelator intr-un sac menajer. Erau morti de cel putin 3 ore si nimic nu ar fi putut sa ii readuca la viata.

Medicii nu au avut decat sa confirme decesul a doi bebelusi si a unei mame care a lasat in urma 6 copii. Trupurile au fost transportate la Medicina Legala Galati in vederea efectuarii necropsiei.

Atat medicii cat si cadrele de politie au declarat ca nu au mai avut parte de astfel de cazuri. Familia de tigani era anti-sociala, astfel mama a dezvoltat foarte usor comportamente specifice, greu de inteles de noi. Astfel de comportamente sunt imposibil de combatut avand in vedere caracterele specifice tiganilor.

loading...

Sursă VIDEO: JURNALUL TVSAT Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reporteronline.net