Emisiunile de televiziune din California au fost întrerupte de o voce “ciudată”, care a transmis un mesaj bizar despre sfârșitul lumii

Un fenomen inexplicabil s-a petrecut în Orange County, California, SUA, când emisiunile celor mai populare posturi de televiziune au fost întrerupte, pe ecrane fiind transmis un mesaj de avertizare cu privire la sfârșitul lumii, scriu cei de la ziarulscandal.ro

În ziua de 21 septembrie 2017, telespectatorii posturilor de televiziune Cox Communications și Spectrum au fost supuși unui eveniment ciudat. Brusc, transmisia celor două posturi de televiziune s-a întrerupt și dintr-o dată a apărut o imagine neagră pe care era o bandă roșie. Mai mult de atât, pe această imagine se putea vedea scris ”Emergency Alert ”, adică Alertă de Urgență.

Această imagine a fost însoțită de o voce ciudată, care a transmis oamenilor un mesaj cel puțin șocant la prima vedere. Vocea susținea că sfârșitul este aproape și că fiecare persoană trebuie să se pregătească pentru ceea ce va urma.

De asemenea, vocea le-a spus telespectatorilor despre programul spațial, care a luat legătura cu extratereștrii, dar și despre faptul că ei nu sunt ceea ce pretind. Este posibil ca această frază să facă referire la extratereștrii.

Mai mult de atât, vocea a făcut dezvăluiri interesante despre Area 51, dar și despre dezastrele viitoare care vor atinge planeta noastră. La prima vedere, mesajul pare o glumă, dar detaliile sunt atât de înspăimântătoare, încât este imposibil ca să nu existe o legătură certă între toate aspectele menționate.

loading...

Nimeni nu știe ce se întâmplă, de unde vine această voce și care este scopul ei? Bineînțeles că există speculații care susțin că vocea a fost introdusă pe cele două posturi de televiziune cu ajutorul unor hackeri, care au preluat controlul sistemului de avertizare EAS, folosit în cazul producerii unor calamități, dar acest fapt nu a fost confirmat nici până în prezent.

În consecință, nimeni nu a descoperit de unde provine această voce înfricoșătoare și care este adevăratul său scop. Să prevină omenirea despre un viitor incert sau pur și simplu să semene panică în rândul oamenilor?

Surse VIDEO: Master Click Baiter si CBS Los Angeles