Nevasta i-a povestit soţului că a fost violată. Testele ADN au scos la iveală un lucru îngrozitor

O femeie i-a spus într-o dimineaţă soţului său că traieşte cu senzaţia că ar fi fost violata, iar bărbatul i-a sugerat că ar fi bine să sune la poliţie.Victima, după o ceartă foarte serioasă cu soţul ei, a ieşit singură în oraş şi s-a oprit într-un bar unde s-a îmbătat. Femeia, beată fiind, a fost luată de pe stradă de către soţ, în urma unul apel telefonic primit de la un necunoscut, scriu cei de la jurnalul.ro citând 7sur7.be

Când au ajuns acasă bărbatul şi-a violat nevasta, au ajuns la concluzie, magistraţii judecătoriei din Reading, Marea Britanie. Poliţiştii l-au arestat ulterior pe bărbat după ce testele ADN au arătat că violatorul a fost chiar soţul femeii.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în seara când s-a dus să-şi recupereze nevasta, femeia era foarte beată, incoerentă şi abia putea să lege două cuvinte.

Cu toate ca barbatul a susţinut la tribunal că ultimul ultimul lor contact sexual îl avuseseră cu o săptămână în urmă, testele ADN l-au contrazis. În urma probelor elocvente, bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare, apoi i s-a ordonat să se înscrie în Registrul Violatorilor şi a primit şi un ordin de restricţie astfel că nu mai poate lua legatura cu soţia lui decât printr-un avocat.

Femeia a declarat că se simte trădată de persoana în care avusese cea mai mare încredere, soţul său.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalul.ro