Un TATĂ din Iaşi și-a vândut fiica de 16 ani pe 100 de euro, unui proxenet

Cazul este incredibil privit din perspectiva unui om de rând obişnuit. Pentru un bărbat din Iaşi, fata lui de 16 ani a ajuns să valoreze doar 100 de euro. Tânăra se numeşte Loredana şi a ajuns prostituată într-un bordel din Marea Britanie. Orfană de mamă și crescută de un tată alcoolic, fata a crezut că așa va scăpa de sărăcie, ceea ce nu s-a întâmplat.

Povestea Loredanei este una ieşită din comun, scriu cei de la ziarulscandal.ro citând Ziarul Românesc. Tatăl tinerei, nu numai că a negociat suma, dar a mers și la notar, unde a dat declarație că este de acord ca fata sa, minoră, să plece din România în compania proxenetului.

Drama Loredanei apare într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Iași, care au reușit prinderea proxenetului Iulian Focșa. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, alături de alte persoane care fac parte dintr-o rețea de trafic de carne vie. În urmă cu câteva zile, judecătorii au decis să le prelungească perioada de reținere. Potrivit procurorilor, Loredana l-a cunoscut pe Focșa prin intermediul unei prietene.

Fetele știau că acesta are un studio de video-chat și au început să lucreze pentru el. După un anumit timp, bărbatul le-a propus să plece în Marea Britanie, să se prostitueze și să câştige bani mai mulţi, de ce nu, chiar să se îmbogăţească. Loredana, care între timp se îndrăgostise de proxenetul ei, a acceptat imediat propunerea proxenetului.

Vrăjită de mirajul banilor, tânăra i-a cerut tatălui să semneze actele notariale ca să plece din țară, iar ieșeanul a considerat că e rost să facă și el niște bani din această afacere, astfel că a cerut 100 de euro pentru iscălitură.

loading...

„I-a cerut să meargă la tatăl ei și să-i facă procura ca să o scoată din țară. I-a spus acestea și lui Focșa Iulian, care a fost de acord și i-a dat bani pentru achitarea procurii notariale, plus 100 euro pentru tatăl T.L., ca sa fie de acord cu plecarea fiicei lui. Focșa Iulian i-a indicat un notariat, unde a doua zi a încheiat procura. Ulterior, Focșa Iulian le-a transportat pe amândouă în Tg. Neamț, unde le-a urcat într-un microbuz de transport persoane cu destinația Marea Britanie și le-a achitat transportul. În Marea Britanie au fost așteptate de Gonzo (porecla lui Mihai Andrei Paduraru – n.r.), care le-a dus la „muncă” în case de prostituție diferite, unde au început sa se prostitueze”, au precizat procurorii de la DIICOT.

Loredana s-a prostituat timp de câteva luni într-un bordel din Marea Britanie, iar toţi banii rezultați de pe urma acestei activități au fost luați de proxeneți și de administratorul respectivei locații.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulscandal.ro