Micuţul Vatală Mihai în vârstă de 8 ani, a primit cadou o pereche de ochelari prin campania celor de la MicNews

Vatală Mihai, un băieţel de 8 anişori, a primit cadou o pereche de ochelari de la societatea Real Optic, prin Campania “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALA NEPĂSARE!”

Micuţul Vatală Mihai, a fost extrem de impresionat de surpriză, iar când a văzut a izbucnit în plâns, pentru că și-a dat seama cât de diferită a fost viața lui până acum.

Cum ar arăta lumea fără pic de culoare? Pentru cei mai mulți dintre noi este foarte dificil să ne imaginăm. Fiecare dintre noi asociază diferite culori cu lucruri, ceea ce ne face să ne simțim într-un anumit fel. De exemplu, negru poate fi asociate cu tristețea, iar roșu cu dragostea.

Din păcate, niciunul dintre aceste lucruri nu îi sunt cunoscute lui Vatală Mihai, un băiețel în vârstă de 8 ani, care s-a născut într-o familie foarte săracă. Mulțumită doamnei Cristina Petcu, administratorul societăți Real Optic, a decis să îi facă gratis o pereche de ochelari cu care Vatală Mihai, să poată vedea.

Echipa Asociației MicNews mulțumește doamnei Cristina Petcu, administratorul societăți Real Optic. Articol realizat de: Mihai Căldăraru

loading...