VIDEO – Doi piloţi americani s-au întâlnit cu un OZN deasupra Oceanului Pacific

Ceea ce mai până ieri părea incredibil pentru oamenii de rând, iată că acum se adevereşte. Undeva, în lumea celor care ne conduce, există multe secrete ce trebuiesc spuse omenirii. Unul dintre acestea este Marea Întâlnire cu Extratereştrii! În ultimul an de zile, există o accelerare a procesului de obişnuire a oamenilor cu ideea venirii pe Pământ a extratereştrilor, acest fapt fiind observat şi la Papa Francisc, care recunoaşte existenţa civilizaţiilor extrapământene si de ce nu o posibilă venire a acestora pe Terra.

Un incident misterios reaprinde dezbaterea legată de posibila existență a extratereștrilor, scriu cei de la observator.tv Imagini surprinse în cadrul unui program ultrasecret al Pentagonului au fost date publicităţii. Incidentul a fost filmat în 2004, dar înregistrarea a fost dată publicităţii abia acum de New York Times.

Potrivit Departamentului american al Apărării, misteriosul obiect, de formă ovală, avea o lungime de aproximativ 12 metri. Piloţii care l-au filmat spun că putea să accelereze mai mult decât orice avion cunoscut. Programul secret de cercetare a OZN-urilor s-a încheiat în 2012, după ce i-a fost retrasă finanţarea.

Sursă VIDEO: videonews.antena3.ro Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv 

loading...