Fără FRICĂ de Dumnezeu, un bărbat a furat CUTIA MILEI din mănăstirea Sfinţii Arhangheli

Toţi românii sunt acum în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun şi din aceasta cauză, foarte mulţi mergem în lăcaşurile de cult pentru a ne curăţii de păcatele făcute de-a lungul anului. În concepţia hoţilor, acesta este momentul propice pentru a fura, fiind convinşi că oamenii de bună credinţă au umplut cu bani “cutia milei”.

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat dintr-o mănăstire din Galaţi cutia milei în care erau aproape 400 de lei.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Teleorman, a fost depistat de poliţişti în noaptea de 15 spre 16 decembrie, pe o stradă din municipiul Galaţi, având asupra sa o cutie metalică şi două surubelniţe, potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Galaţi. Întrebat despre provenienţa bunurilor, el a spus că a luat cutia milei din incinta Mănăstirii Sfinţii Arhangheli – Metoc. În cutie erau 395 de lei.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru furt calificat, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net

loading...