De teamă că nu mai era VIRGINĂ şi din GELOZIE, un bărbat şi-a omorat soţia

Gelozia este o boală reală şi plină de neprevăzut. Din cauza ei, zilnic, sute de femei sunt terorizate prin bătaie sau de ce nu, sunt maltratate atât de tare, încât se poate ajunge până la decesul victimei.

Cazul următor este cumva ieşit din comun, dar potrivit specialiştilor, se încadrează perfect în tipologia celor care sufera de gelozie dusă la extrem.

Arben Rexha este un bărbat de 32 de ani de origine albaneză şi de un an de zile e acuzat că i-a tăiat gâtul soţiei sale, Elidona Demiraj, în locuinţa lor din Londra, după o criză de gelozie. Din cercetările efectuate de criminalişti, bărbatul se pare că era obsedat de faptul că, soţia lui în vârstă de 25 de ani, ar fi avut şi alte relaţii înaintea lui şi a acuzat-o chiar că ar fi făcut un avort, scriu cei de la stirileprotv.ro

Potrivit procurorilor citaţi de Metro, căsătoria dintre cei doi albanezi ar fi fost una “aranjată”. Însă, după numai 12 săptămâni de mariaj, acuzaţiile lansate de Rexha la adresa soţiei lui, au dus la o ruptură între ei iar în final, bărbatul a ucis-o. El a recunoscut că era obsedat de relaţiile ei din trecut şi credea că a fost chiair şi violată înainte să-l cunoasca pe el.

Procurorul de caz povesteşte că “era obsedat de virginitatea ei”, iar acesta “căuta pe internet să afle cum se poate determina o persoană dacă mai este virgină sau nu”.

loading...

Într-un final tragic, Arben Rexha i-a tăiat gâtul soţiei cu o asemenea violenţă, încât aproape că a decapitat-o. Crima a avut loc anul trecut, dar abia acum albanezul îşi va primi pedeapsa.

Cei doi se stabilise în Anglia de aproximati un an şi erau de origine albaneză.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro