Ultima ORĂ! Doi morţi şi zece răniţi în urma unui accident auto devastator, în Bihor (Foto şi Video)

În seara de marţi, 19 decembrie, s-a produs un accident extrem de grav pe DN 1, la Lugașu de Jos, în judeţul Bihor. Doi oameni au decedat și zece sunt răniți, după ce trei mașini s-au ciocnit violent, scriu cei de la observator.tv

Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor a declarat că în urma accidentului ce a avut loc pe DN1 Aleşd – Oradea, două persoane şi-au pierdut viaţa. De asemenea, şase persoane, între care trei copii, au fost transportate la spital. Alţi patru oameni au fost răniţi uşor, refuzând transportul la spitale.

Chemaţi la fața locului, cei de la ISU Crișana au mobilizat de urgență șase echipaje, dintre care două de prim ajutor calificat din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și a Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 Oradea, autospeciala de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

Totodată, la fața locului s-au deplasat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță. Din primele cercetări încă nu s-a aflat motivul care a dus la producerea accidentului.

loading...

Sursă VIDEO:AlesdOnline Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv