O angajată CEC a reuşit să FURE peste 1 MILION de EURO, pe care apoi l-a donat Bisericii şi săracilor.

Povestea cazului doamnei Elena Meteșan, fostă angajată a Agenției CEC din Zlatna este parcă desprinsă din filmele cu neînfricatul Robin Hood. Aceasta a fost găsită vinovată şi condamnată la 3 ani de închisoare cu executare pentru delapidare. Femeia se apără susţinând că a făcut totul doar pentru a se răzbuna pe bancă, scriu cei de la observator.tv citând alba24.ro

Femeia a declarat în fața anchetatorilor că acei clienți ai băncii, de la care a luat banii, vor fi oricum despăgubiți. Totodată, a adăugat femeia, nici nu a dorit să se îmbogățească, întrucât a donat banii sustrași către biserici și către săraci.

Motivul pentru care a dorit să se răzbune pe bancă ar fi acela să era nemulțumită de condiţiile de muncă, de modul în care a fost tratată de superiori şi de salariul primit.

”Scopul urmărit de către inculpata Meteşan Elena a fost în primul rând de sabotare a activităţii CEC, inculpata considerând că nu a fost apreciată corespunzător de către conducerea unităţii şi în mod subsidiar de obţinerea unor foloase de natură financiară”, se afirmă în motivarea deciziei de la Tribunalul Alba.

Prejudiciul total este de 4.227.940 de lei şi 236.981 de euro. (Aproape 1.200.000 de euro).

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv