ŞOCANT! Un bărbat şi-a bătut soţia până a omorât-o, apoi s-a lăudat prietenilor că numai aşa o “ţine sub control”

O poveste frumoasă de dragoste avea să se termine cu o tragedie, din cauza violenţei în familie. Tânăra Anastasia Ovisiannikova de 28 de ani, a murit după ce a fost bătută crunt de soţul ei, Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, scriu cei de la wowbiz.ro

Bărbatul era foarte violent şi obişnuia să o bată foarte des, însă totul a atins apogeul atunci când femeia a mărturisit că intenţionează să-l părăsească, din cauza bătăilor zilnice la care era supusă. În acel moment s-a petrecut tragedia, bărbatul fiind nebun de furie a reuşit să o bată atât de tare încât i-a învineţit tot corpul, după care a fotografiat-o, pozele fiind trimise prietenilor cu pretextul că “totul este sub control”.

Cu toate că tânăra femeie a fost dusă de urgenţă la spital, ea a intrat în comă, iar după şase zile a intervenit decesul.

Apropiaţii cuplului spun că Anastasia încerca să îl părăsească, pentru a-şi reface viaţa alături de un nou iubit. Maxim şi-a recunoscut doar o parte din vină, în faţa anchetatorilor, spunând că a avut motive să facă ce a făcut.

loading...

Cazul este acum în atenţia poliţiştilor, urmând a se face o anchetă minuţioasă şi trimiterea în judecată a soţului violent.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul wowbiz.ro