A ţinut în garaj o “rablă” Porsche. După 20 de ani a primit un telefon şi a vândut maşina cu o sumă uriaşă

Un bătrân din Germania a ţinut într-un hambar maşina vieţii lui, cu ideea să o recondiţioneze într-o zi. Anii au trecut şi niciodată nu a avut banii necesari reparaţiilor. Producătorii unei emisiuni auto, au descoperit în garajul bătrânului “epava” unui Porsche (Signal Red), care a prezentat-o ca fiind un model din anul 1964, purtând numele de 901, acesta fiind construit în doar 500 de exemplare, scriu cei de la sport.ro

Porsche i-a schimbat numele în 911, număr în jurul căruia s-a construit în ultimele decenii legenda fabricantului german de automobile.

Potrivit celor de la Motortrend.com, Porsche a expus în muzeul lor modelul cu numărul 57-lea din seria Signal Red, aceasta fiind “epava” găsită în garajul bătrânului.

loading...

Cei de la Porsche au aflat de existenţa “epavei” şi au decis să o cumpere, plătind pentru ea suma de 126.000 de dolari. Maşina a intrat imediat în proces de recondiţionare, iar acum arată senzaţional. De reţinut este şi faptul că maşina a fost recondiţionată cu piese
originale şi peste 50% din vechea caroserie a fost păstrată.

Recondiţionarea maşinii i-a costat pe cei de la Porsche, dublul preţului de achiziţie. Într-un final, cu suma de 250 de mii de euro, firma a reuşit aducerea la viaţă a frumusului bolid expus acum în muzeu.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul sport.ro