Asociaţia MicNews a adus BUCURIE în sufletele a peste 200 de bătrâni dintr-un azil din Capitală

Învăţat cu greutăţile şi neajunsurile, preşedintele Asociaţiei MicNews a respectat tradiţia de Sfintele Sarbători, fiind prezent la distribuirea ajutoarelor pentru 200 de bătrâni cazaţi într-un Azil din Capitală. Reacţia acestora a fost una incredibilă, iar domnul Mihai Căldăraru a promis că nu îi va uita, şi va fi prezent şi în anii următori în inimile şi sufletele lor.

Câteva sute de bătrâni de la un cămin de bătrâni din Capitală, au primit în pragul sărbătorilor, mai multe alimente şi un gând bun din partea echipei Asociației MicNews.

Mihai Căldăraru, președintele asociației, Maria Voicu, Marcu Viorel Andrei, Andrei David Cristia – șef departamentul de voluntari împreună cu 12 voluntari, au împărțit astăzi cadouri la 200 de bătrâni.

“Au fost alături de noi în Campania Dăruiește Un Pic de Soare, Nu Totală Nepăsare: tenismenul Victor Hănescu, Stela Capra, Primo Prod, dna Raluca Tipu, Zoltan Tussai, Nicolae Mursez, Maria Bratu, Adriana Senchevici, Director Direcția Juridică Asociația MicNews, Narcis Violetă, Editor MicNews, Alina Barbu, Director General Ziarul MicNews, Mihăilă Ștefan, Director General Ziarul Scandal”, a declarat Mihai Căldăraru.

Bătrânii care trăiesc în cămin au avut parte de o zi de sărbătoare. Obișnuiți mai rar ca să le deschidă cineva ușa, cei care locuiesc în Cămin s-au bucurat vineri de cadourile oferite. Organizatorii și-au dorit să creeze o atmosferă de familie pentru cei care-şi trăiesc viaţa în cămin. Emoționați și cu lacrimi în ochi, bătrânii s-au bucurat de fiecare moment. Mulți dintre aceștia au ajuns aici din cauza sănătății șubrezite sau pentru că nu mai au nicio rudă în viață.

loading...

Am fost profund emoționat, o bătrânică cu lacrimi în ochi ne-a spus: “Copiii nu mă mai caută, mă caută străinii”, iar o altă persoană a fost foarte încântată, spunându-mi că mă știe de la televizor, a declarat jurnalistul.

Echipa Asociației MicNews mulțumește tuturor sponsorilor pentru ajutorul dat în realizarea acestei acţiuni caritabile.

Sursă VIDEO: Asociația MicNews