Medicului Lucan nu-i este frică de Dumnezeu! Pe suferinţa oamenilor şi-a construit o afacere de milioane de euro …

Este greu să vorbeşti despre un medic, dar este la fel de greu să înţelegi că el medicul, a fost hărăzit de Dumnezeu să facă bine omenirii, nu să îşi bată joc de tot ceea ce înseamnă meseria asta frumosă. Despre medicul Lucan numai cuvinte de laudă, dar despre ceea ce a făcut el, se poate interpreta o grămadă de chestii … ca sa nu le spun “delapidări de fonduri”.

Este foarte greu să-ţi imaginezi că omul acesta lucra cu credinţă să salveze vieţi omeneşti numai de dragul banilor … Ce să spun, nimic, totul este de PRISOS! Mă bucur că într-un fel s-a creat un precedent în instituţia asta publica de justitie, că eram sătuli să ne uităm la medici ca la Dumnezeu, când ei nu aveau alt gând decât să ne jecmăneasca de bani. Pot să-i spun lui Lucan – RUŞINE DOMNULE!, numai că el este un protejat al sistemului, într-una din zilele acestea va scăpa BASMA curată şi îmi va râde în nas dacă ajung pe masa lui de operaţie, sau mai rău: De abia îi aştept să ajungă pe masa mea, la bisturiul meu. Cine ridică sabia asupra mea, îi va cădea mâna…“, scriu cei de la observator.tv

Procurorii au decis să-l trimită după gratii împreună cu fiul lui, medic şi el la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj. Sunt suspecţi într-un dosar de delapidare. Anchetatorii DIICOT susţin că afacerea de la Cluj e veche de 10 ani. Medicul Lucan e suspectat că ar fi falimentat Institutul şi ar fi deturnat peste un milion de euro spre afacerea familiei, o clinică privată.

Astăzi, în ziua de Crăciun, medicul Mihai Lucan a ajuns la București, unde a fost la poliție pentru controlul judiciar. Celebrul chirurg a oferit primele declarații despre jurnalul secret găsit de procurorii DIICOT.

”Mai am o agendă, dacă vreți vi-o dau, ca să vedeți cât de secretă e. Nu comentez ce spun procurorii. Crdeți că am vrut să-l abordez pe șeful DIICOT? Ați interpretat greșit. Doar Dumnezeu poate să mă protejeze.”, a spus Mihai Lucan.

loading...

Potrivit procurorilor, planul medicului ar fi fost ca fosta sa avocată să facă un cerc protector în jurul său. Tot aceasta era cea care ar fi trebuit să construiască un sistem relaţional cu procurorii, judecătorii, poliţia şi reprezentanţi ai SRI.

“Trebuie să găsesc un avocat din Bucureşti, unul care să strângă poliţişti, procurori, judecatori, oameni puternici în jurul meu. Să fie scutul meu. Să afle tot. Să ştie tot. Să fie câini loiali cu colţi ascuţiţi. Să nu mă zgârcesc. Trebuie să aflu cine e acest băiat (procurorul de caz). Ştie prea multe despre mine. Să nu uit să întreb ce hram poartă şeful lui (Horodniceanu). Să nu uit să caut în registre, să văd cine a trecut pe la mine, cine îmi e dator. Vrei să prinzi peşte, fă-te cârlig”, scrie în jurnal medicul Lucan.

Procurorii consideră că planul pe care intenţiona să îl pună la cale medicul Lucan, nu avea limite, după cum reiese din notiţele acestuia.

“Nu îşi dau seama cât de dureroasă e răzbunarea. Eu nu le-am făcut nimic, dar orice sfidare are un preţ. De abia îi aştept să ajungă pe masa mea, la bisturiul meu. Cine ridică sabia asupra mea, îi va cădea mâna…”, notează medicul Lucan în jurnal.

Mihai Lucan este suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Doctorul este pus sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat pentru delapidare, iar prejudiciul se ridică la 5 milioane de lei.

Aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de fiul lui său precum şi faţă de Dan Emil Fofiu Sânpetreanu, director la Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Decizia, nu este însă definitivă, iar procurorii DIICOT au făcut contestaţie.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv