GRUPAREA TERORISTĂ STATUL ISLAMIC ameninţă cu noi atacuri de Anul Nou (Video)

Gruparea teroristă Statul Islamic, a publicat pe Internet un videoclip în care ameniţă cu noi atacuri teroriste în cluburi, biserici şi pieţe din Occident, ce ar urma să aibă loc în noaptea de Revelion, scriu cei de la ziare.com

Într-un videoclip de numai 7 minute, un militant care vorbeşte engleza îşi “cheamă fraţii” să îi “vâneze” pe necredincioşi în timpul sărbătorilor.

Ca să aducă un plus de teamă în rândurile populaţiei, imaginile video arată o explozie pe malul râului Tamisa din Londra, în timpul unei petreceri de Revelion.

Ca în fiecare an, sute de mii de britanici şi turisti ies în stradă, în special pe malurile râului, pentru a sărbători trecerea în noul an.

În filmare este înfăţişată şi o maşina care intră în mulţime. Aceasta metoda de atac este din ce în ce mai folosită de militaţii Statului Islamic.

loading...

Ciudat este că în videoclip apar şi oameni care consumă alcool, ceea ce este strict interzis de regimul jihadist.

Militantul islamist care vorbeşte îşi îndeamnă “fraţii” să atace cluburile de noapte, bisericile, târgurile de Crăciun, chiar dacă în aceste zone pot fi prezenţi şi copiii.

Jurnaliştii de la publicaţia Mirror notează că poliţia din Londra s-a mobilizat deja, în condţiile în care se aşteaptă ca peste 250.000 de persoane să iasă pe malurile Tamisei de Anul Nou, pentru a vedea focurile de artificii.

Poliţia Metropolitană, Poliţia Britanică de Transport, serviciile de ambulanţă şi pompierii colaborează pentru a asigura minimul de siguranţă în noaptea trecerii în noul an.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri ziare.com