O româncă a MURIT pe holul unui spital din Spania, după ce timp de 12 ore nimeni nu i-a acordat asistență medicală.

Cazul româncei este unul la limita incredibilului. Aurelia Doina avea 64 de ani şi a decedat în camera de gardă a spitalului public din San Juan de la Cruz, din localitatea Ubeda, după ce ajunsese acolo în urmă cu 12 ore, scriu cei de la observator.tv

Potrivit publicaţiei El Mundo, surse din cadrul spitalului au dezvăluit că incidentul s-a petrecut pe 21 decembrie, femeia ajungând la spital la recomandarea medicului centrului de bătrâni din localitatea Quesada, unde românca Aurelia locuia.

Cu toate că starea ei era foarte gravă, femeia nu a fost tratată ca fiind o urgență majoră, deoarece era însoțită, iar protocolul spitalului prevedea că au prioritate pacienții care vin neînsoțiți, susțin sursele citate.

Cei de la publicaţia El Mundo notează că, în jurul orei 14.00, femeia a fost plasată în sala de așteptare, unde ar fi fost strigată de mai multe ori, însă, pentru că aceasta nu ar fi răspuns, pentru că nu putea, medicii au considerat că nu este prezentă. Seara, la ora 22.00, s-a făcut schimbul de tură, însă abia în jurul orei 02.00, un angajat al spitalului ar fi întrebat cine este femeia care stă în sala de așteptare și respiră cu dificultate. În acele momente, românca își dădea ultima suflare.

Potrivit El Mundo, o anchetă internă a fost deschisă în cazul morții Aureliei.

loading...

Sursă VIDEO: GranCanariaTv.com  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv