Profeţii cutremurătoare pentru anul 2018: războaie, boli şi descoperirea unei noi forme de energie

În ultimii ani, profeţiile Babei Vanga au atins limita maximă de credibilitate. Din aceasta cauză, tot mai mulţi cercetători sunt interesaţi de previziunile acestei femei şi sunt intens angrenaţi în şirul de catrene pe care aceasta le-a lăsat omenirii. Este bine cunoscut faptul că, ultimile ei profeţii nu au fost încă descifrate în totalitate. Câţiva dintre cei interesaţi, au reuşit să găsească în cuvintele bătrânei, indicii despre ce se va întâmpla prin lume în 2018.

În vestitele ei profeţii, clarvăzătoarea spunea că Europa va suferi nu numai din cauza războaielor şi a bolilor. Pe teritoriul ei va ateriza un fel de obiect spaţial, care va cădea în apă, provocând inundaţii catastrofale. O parte din teritoriul Europei va ajunge sub ape, scriu cei de la jurnalul.ro

Baba Vanga a mai pomenit si despre un razboi ce se va da între Vest şi Est. Un război cumplit va izbucni în Siria, iar dacă aceasta va cădea, lumea se va confrunta cu un razboi ingrozitor, datorită folosirii armelor chimice.

În anul 2018 va începe o confruntare serioasă între cele două mari puteri mondiale, după care Statele Unite se vor dezintegra din cauza războaielor şi a crizelor economice.

În plus, Baba Vanga a vorbit despre apropierea unei perioade de adevarate minuni, când ştiinţa va reuşi să pătrundă secretele lumii nemateriale, când aurul va ieşi la suprafaţă, iar apa se va retrage. Clarvazatoarea a evocat, de asemenea, viitoare contacte cu civilizaţii extraterestre, când pe Terra vor sosi din lumi îndepărtate, dar şi despre viitoarele descoperiri arheologice. Ele vor schimba total concepţia omului despre structura
mondială. În descifrările efectuate se arată că un cercetător va găsi ruinele unui foarte mare şi foarte vechi oraş.

loading...

Baba Vanga întotdeauna a spus că “lupta pentru pace nu trebuie dusă numai cu arma în mână, ci şi cu bunătatea din sufletele şi inimile noastre”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalul.ro