Pensionarii sunt SUPĂRAŢI! Premierul Tudose: recalcularea PENSIILOR POATE să mai AŞTEPTE până în anul 2019, este prea greoaie….

Recalcularea pensiilor, promisă de PSD, nu va putea fi gata până în 2019, afirmă premierul Mihai Tudose. El mai spune că acest proces va dura câţiva ani.

Premierul Mihai Tudose a spus, într-un interviu difuzat sâmbătă de Antena 3, că sunt cinci milioane de dosare care trebuie recalculate, iar acest proces va dura câţiva ani.

“Eu nu cred că va putea fi gata până în 2019 toată (n.r. – recalcularea pensiilor). Întâi trebuie să avem proiectul de lege (n.r.- legea pensiilor). Nu putem ieşi cu legea pe piaţă până când colegii mei de la Finanţe şi de la Muncă, doamna Olguţa Vasilescu, nu stabilesc exact cum se întâmplă acest lucru. Sunt cinci milioane de dosare care trebuie recalculate. Este un volum de muncă imens, o zonă care nu îşi permite nici cea mai mică eroare.
Le-am solicitat să înceapă cu pensiile mici şi cu cei mai în vârstă. Este un proces care va dura câţiva ani”, a declarat Mihai Tudose.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri a1.ro

loading...