Împătimiţii jocurilor de noroc au metode de a “păcăli” aparatele şi de a câşţiga la “păcănele”. Iată metodele cele mai folosite …

Astăzi, în era tehnologiei, prea puţini împătimiţi ai jocurilor de noroc sunt convinşi că acestea mai pot fi păcălite. Cu toate acestea, există un număr destul de mare de jucători, care sunt în continuă căutare de a descoperi noi metode care pot aduce câştiguri considerabile în buzunarele golite de atâtea speranţe.

Se spune că, acum câţiva ani, existau jocuri de noroc mai puţin performante, care cu migală şi pricepere încă se puteau “păcăli” de către jucători. Astăzi este ceva mai greu să aplici metodele de atunci, dar unii dintre împătimiţi au căutat metode noi şi câţiva dintre aceştia sunt în măsură să dezvăluie “aşa zisele” metode de îmbogăţire peste noapte.

Este binecunoscut faptul că, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, caută de ani buni de zile, o metodă prin care să se îmbogăţească de pe urma “păcănelelor” şi încă o mai caută şi în ziua de astăzi. Portalul de informaţii jurnalgiurgiuvean.ro a publicat un articol despre metodele de păcălire a acestor jocuri şi în urma materialului, au apărut o mulţime de comentarii în care se dezvăluiau “secretele” câştigului mult aşteptat.

Astfel, dacă eşti un împătimit al „păcănelelor” sau doar îţi pierzi timpul în faţa unor astfel de aparate, cu siguranţă ţi-a trecut prin măcar o singură dată să păcăleşti „maşinăria”, ca să pui mâna pe bani.

Există voci şi persoane de pe forumuri specializate care susţin însă că se pot câştiga bani frumoşi din astfel de jocuri, tot ce trebuie să faci este să fii atent la câteva lucruri, şi norocul te poate lovi. În legislaţia românească nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la casino, aşa că cel mult veţi fi daţi afară din sălile de jocuri şi altceva nimic. Prin Capitală sunt în prezent cam în jur de 100 de persoane care încearcă astfel de lucruri. Aparatele tip “slot machines”, ieftine sau improvizate, sunt cele mai vulnerabile, şi respectiv, cele mai fraudate.

loading...

“Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea. Una dintre metode presupune folosirea unui magnet care se foloseşte la ruleta electronică. De asemenea, tot la ruletă, dar în sală, se sparge capacul unde se învârte bila, în ideea de a opri bila la un anumit număr. Această din urmă fraudă nu se poate realiza decât cu ajutorul personalului sălii de joc. Altii susţin că dacă bagi 10 lei în aparat şi ţii apăsat butonul bet circa un minut, aparatul va ajunge să afişeze un credit de 100 de lei. Camera foto de la telefonul mobil te poate ajuta şi ea sa castigi niste bani. Cică trebuie doar să porneşti camera video de la telefon şi să o pui pe ecranul aparatului cu camera lipită de aparat. În acest fel maşina ori îţi măreşte creditul fără să faci nimic, ori îţi aşează cărţile. Proprietarii acestor aparate spun însă că nu există nici un fel de manevre iar că toate aceste metode care circula pe net nu funcţionează. Vă riscaţi să încercaţi!?”

Iată concluzia unui angajat care s-a ocupat cu jocurile de noroc:

– personal ocupându-mă de producţia de aparate şi service al acestor maşini, am incercat şi eu diverse ponturi de-a lungul timpului şi vă dau un sfat, NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI (PROSTIŢI PE FAŢĂ) de diverşi indivizi care vând diverse dispozitive sau diverse ponturi sau diverse programe, că nu faceţi altceva decât să aruncaţi banii aiurea… deh vorba aia NU DAŢI BANII PE PROSTII, LUAŢI BOMBOANE LA COPII!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalgiurgiuvean.ro