Un fost angajat NASA rupe tăcerea: „Am văzut forme umanoide pe Marte”

Nu de puţine ori, tabloidele din lumea întreagă, publică dezvăluiri incredibile ale foştilor angajaţi NASA. Există sceptici dar şi împătimiţi ai acestor scenarii fanteziste, care într-o zi se vor concretiza cu siguranţă. Mulţi dintre cei care cred în relatările foştilor angajaţi NASA sunt convinşi că adevărul se află în spusele acestora şi dacă ar fi mai bine luaţi în seamă, multe secrete ale omenirii ar fi fost rezolvate în totalitate.

O fostă angajată NASA, detonează o nouă bombă din sfera teoriilor conspirative și susține că în 1979, atunci când Viking Lander se afla pe suprafața planetei Marte, ea și colegii săi au văzut numeroase siluete umanoide, scriu cei de la infoalert.ro citând portalul efemeride.ro

În ultimii ani, imaginile captate de rover-ul Curiosity au ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la ceea ce se întâmplă pe Marte. Numeroase speculații s-au născut din acest motiv, dar NASA, a avut grijă întotdeauna, să taie de la rădăcină orice controversă. Varianta oficială este că pe Marte nu există nimic, iar tot ceea ce vedem noi în fotografii sunt simple iluzii optice.

Siluete umanoide pe Marte

O fostă angajată NASA, care și-a păstra anonimatul și și-a spus „Jackie”, a dezvăluit lucruri incredibile, pe care le-a văzut pe Marte. Povestea sa a fost făcută publică de ufologul american John Lear și a șocat întreaga opinie publică.

loading...

Jackie a susținut că, în timp ce lucra la NASA, ea era însărcinată cu gestionarea telemetriei a sondei spațiale Viking Lander. Atunci când urmărea imaginile transmise de sonda spațială, angajații NASA, care se ocupau de această misiune, au observa numeroase siluete umanoide, care mergeau în voie pe Marte. Ciudat este faptul că femeia a făcut declarații șocante, dar niciodată nu le-a probat prin imagini video sau fotografii.

Jackie susține că a văzut oameni, care erau îmbrăcați în niște costume ciudate. Nu poate să spună cu exactitate dacă aceștia proveneau de pe Terra sau erau de origine extraterestră. Ufologul John Lear susține că oamenii pe Marte nu ar avea nevoie de costume pentru că s-ar putea acomoda foarte ușor la atmosfera de acolo.

Guvernul din umbră

Această fostă angajată NASA nu este prima persoană, care spune că sunt oameni pe Marte. De-a lungul timpului, numeroși au fost cei care au susținut că NASA ascunde cu nerușinare tot ceea ce se petrece în sistemul nostru solar, și chiar pe Marte sau pe Lună.

Motivul este unul simplu și este explicat de senatorul american Daniel K. Inouye: “Există un guvern în umbră cu propria sa forță aeriană, propria sa structură maritimă, propriul mecanism de strângere de fonduri și are capacitatea de a-și continua propriile idei de interes național. Acest guvern nu se supune niciunei legi și acționează în orice domeniu pe cont propriu”.

Oare ce se petrece cu adevărat pe Marte, vom afla vreodată?

Sursă VIDEO: Starman Chronicles Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul infoalert.ro

https://www.youtube.com/watch?v=GQRtxHMqyeI&feature=youtu.be