Crimă oribilă în Marea Britanie – O româncă a fost omorâtă cu 40 de lovituri de cuţit din cauza geloziei

Vasluianul Genu Armeanu în vârstã de 45 ani, este arestat în acest moment de poliţia din Marea Britanie sub acuzaţia de crimă, comisă asupra fostei sale iubite Elisabeta Lãcãtuşu, tot din Vaslui.

Povestea de dragoste a celor doi era una foarte frumoasă, dar s-a încheiat foarte tragic. Genu Armeanu a aflat că fosta lui iubită Elisabeta, îsi refãcuse viata cu patronul restaurantului la care lucra, un indian. Conform celor de la observator.tv care citează presa londoneză, din cauza geloziei, Genu Armeanu s-a dus glonţ la casa în care locuia Elisabeta si a ucis-o cu peste 40 de lovituri de cuţit, apoi i-a tăiat gâtul. Anuntaţi, cei de la ambulanţă au sosit imediat la faţa locului, dar femeia nu a mai putut fi salvată, aceasta fiind declarată decedată.

După comiterea crimei, Genu s-a întors în casa în care locuia alãturi de alti români, fãrã a spune nimic. Cunoscuţii bărbatului povestesc cã seara au venit peste 20 politisti, înarmaţi şi însoţiţi de câini, i-au interogat pe toţi românii din casă, însă l-au arestat doar pe Genu. “I-au pus direct lanţuri si la mâini şi la picioare”, a povestit un cunoscut al acestuia.

Vestea odioasei crime a căzut ca un trăznet peste familiile celor doi vasluieni. Tuturor prietenilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Genu era cunoscut ca un om linistit, deosebit de blând, deloc agresiv, ba chiar incapabil de a comite o crimă, spune familia vasluianului. Era în Londra de cinci ani, lucra în constructii şi îi mergea destul de bine. Elisabeta era si ea de ceva timp în Londra, avea trei fete cu care locuia şi încerca să-şi refacă viata după relaţia cu Genu.

Familia Elisabetei spune exact contrariul. Genu Armeanu ar fi fost cunoscut cu antecedente penale pentru viol şi infracţiuni cu violenţă, spun rudele femeii.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv