POLIŢIA cere ajutorul populaţiei pentru prinderea PEDOFILULUI care a agresat doi copii din Drumul Taberei

Ultima oră! Poliţia face apel la cetăţeni pentru prinderea pedofilului din Drumul Taberei. Bărbatul care a agresat vineri seară doi copii într-un lift din cartierul bucureştean Drumul Taberei este căutat de poliţie, o fotografie cu acesta fiind făcută publică.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile.

“Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliția, sau să se adreseze celei mai apropiate secții”, afirmă Poliţia Română într-un anunţ.

Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, într-un lift din Capitală, iar poliţiştii încearcă să-l găsească pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii archetului de pe lângă Judecătria Sectorului 6.

loading...

Incidentul s-a produs într-un imobil din cartierul Drumul Taberei. Cei doi copii, de cinci şi nouă ani, au fost urmaţi în lift de un bărbat necunoscut care i-a agresat sexual.

Odată scăpaţi din lift, copiii au povestit familiei ce s-a întâmplat, iar părinţii au depus o reclamaţie la Poliţie.

”În cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6, efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii”, au trasmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei, conform celor de la romaniatv.net citând news.ro.

Părinţii au publicat pe Facebook un filmuleţ cu înregistrările camerei video din lift şi învită cetăţenii să îl găsească pe persoana în cauză.

Poliţia România face un apel la populaţie pentru prinderea agresorului, iar cei care au informaţii sunt rugaţi să apeleze 112.

Sursă VIDEO: digi24.ro Citiţi mai multe informaţii pe portalele de ştiri:  romaniatv.net şi digi24.ro