Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu: „Ceva este pe cale să aibă loc, și nu ceva bun”

Maria Gheorghiu este clarvăzătoarea care ne-a anunţat despre tragedia de la Colectiv. Din acel moment, aceasta a ajuns să fie invitată la diverse emisiuni televizate şi nu de puţine ori, majoritatea previziunilor spuse de ea s-au adeverit. Pentru a ne satisface setea de “ceea ce se va întâmpla în viitor”, Maria Gheorghiu ne anunţă tot ceea ce ea “a aflat” prin intermediul blogului ei personal mariaghiorghiu.blogspot.ro

Ca un fapt inedit, pe blogul ei, după ce a postat previziunile se postează şi link-urile articolelor apărute în presa din lumea întreagă, ca o dovadă că ceea ce ea a prevăzut, s-a şi adeverit.

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul său un mesaj cu o previziune îngrijorătoare despre România. „Apără-ne Doamne! Doamne te rugăm, apără-ne”, așa se intitulează mesajul transmis românilor. La ce trebuie să avem grijă și cum putem împiedica un dezastru.

„O lumină albă şi strălucitoare mă trezeşte şi astfel, văd dragilor sub mijloc de Cer, chiar pe Bolta Cerului de noapte senin, văd cum o Forţă nevăzută ne scrie cu litere din Lumina albă orbitor de strălucitoare, aşa: „Apără-ne Doamne!” (..) Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul, să fie rostită Rugaciunea noastră. Ceva este pe cale să aibă loc, si nu ceva bun. Ce va fi, eu nu ştiu; nu mi s-a descoperit. Dar ştiu fraţilor că, dacă vom încerca să fim mai buni, mai întăriţi în Credinţă, dacă ne vom iubi Aproapele ca pe noi înşine, Dumnezeu si Măicuţa Domnului nu îşi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.

Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinţa.
CREDINŢA, NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei, sunt cele trei Virtuţi Dumnezeieşti pe care trebuie să le ţinem strâns legate în inima şi-n sufletul nostru. Să dăruim Dragostea inimii noastre Semenilor noştri; să-i ajutăm pe cei în necaz şi-n suferinţă, Amin”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

loading...

Sursă FOTO: www.tes.com Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro