Maria Voicu, vicepresedintele de la MicNews, a fost lovita cu ciocanul in cap, de catre Presedintele Asociatiei de Proprietari, Varlam Iulian

Ultima Ora! In aceasta seara, in jurul orei 18.45, s-a produs un incident grav intre Vicepresedintele Asociatiei MicNews, Maria Voicu si Presedintele Asociatiei de Proprietari Drumul Cretestilor nr. 15, bl. A, sc. 1 din Bucuresti.

In principal este vorba despre lovirea cu ciocanul in zona capului a Mariei Voicu, de catre Varlam Iulian. Problemele dintre cei doi sunt de foarte mult timp, Maria Voicu avand pe rol un proces in desfasurare cu Asociatia de Proprietari. Imediat, in urma apelului la numarul de urgente 112, s-a deplasat la fata locului un echipaj de Politie de la Sectia nr. 26 Bucuresti si un echipaj SMURD.

Organele competente au ajuns in locatia indicata si au constatat faptele comise, iar Maria Voicu a fost dusa la Spital pentru a i se face investigatiile necesare. Daca privim cu ceva timp in urma, se poate spune ca Asociatia de Proprietari are probleme in privinta documentelor si a sumelor de bani incasate, aceasta fiind verificata de cei de la Primaria Sectorului 4 Bucuresti, cerand actele contabile de unde sa reiasa sumele incasate de la cetateni, dar si chitantele care dovedesc plata utilitatilor.

loading...

Ca urmare a cererii facute de cei de la Primarie, nici pana acum nu s-au prezentat actele doveditoare. Prin urmare, Asociatiei de Proprietari Drumul Cretestilor nr. 15, bl. A, sc. 1 din Bucuresti a fost data in judecata de furnizorul de energie electrica, constatandu-se in Instanta de Judecata, ca aceasta este buna pentru plata sumei de aproximativ 800 milioane de lei vechi, reprezentand facturi neachitate de catre administratorul Topolică Antoaneta Mihaela, pentru care locatarii au platit la timp. Vom reveni cu un articol nou, in functie de ce se va intampla in orele urmatoare.

(Articolul este scris in urma unei discutii telefonice purtate cu Presedintele Asociatiei MicNews, Mihai Caldararu)