O nouă CRIMĂ ŞOCHEAZĂ România! O bestie cu chip de om şi-a BĂTUT MAMA până a OMORÂT-O, apoi i-a ţinut lumânarea să-şi dea duhul

O nouă crimă şochează românii. Este vorba de un bărbat de 56 din localitatea Decindeni, judeţul Dâmboviţa, care şi-a bătut mama de 81 de ani pâna a omorât-o, apoi i-a ţinut lumânarea până când bătrâna şi-a dat ultima suflare.

Bărbatul era divorţat de ceva timp şi locuia împreună cu mama lui. De când s-a mutat la ea, bărbatul i-a făcut viața bătrânei femeii un calvar greu de imaginat pentru un om de rând.

Bărbatul o bătea mai mereu, ultima dată fiind în urmă cu două zile. În momentul când a văzut că nu mai mișcă, bestia cu chip de om a aprins o lumânare și a stat la căpătâiul mamei până când femeia și-a dat ultima suflare. Apoi a chemat medicul ca să obțină un certificat de deces.

Ajuns la faţa locului, medicul și-a dat seama că femeia era bătută, după leziunile pe care le avea la cap și pe corp, și a chemat poliția, scriu cei de la observator.tv citând mditv.ro

Pentru ca totul să fie credibil, individul le-a povestit oamenilor legii că mama sa ar fi căzut în timp ce căra lemne, însă anchetatorii nu i-au dat crezare.

loading...

Acum, s-a stabilit că și-a bătut mama cu bestialitate și că femeia a murit din cauza loviturilor primite de la fiul ei. Bărbatul a fost reținut și va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv