TRAGEDIE într-o familie de tineri ROMÂNI din ITALIA! Înainte de a plecat la muncă, TATĂL şi-a SĂRUTAT micuţa fetiţă, dar aceasta era …

O dramă incredibilă s-a petrecut într-o familie de tineri români din la Ponte San Nicolo, Padova. Aceştia erau cei mai fericiţi oameni din lume, pentru că în casa lor venise pe lume micuţa Maria Melissa. În mijlocul nopţii, la ora trei dimineaţa, mama Roxana a alăptat micuţa apoi s-a culcat.

Tatăl fetiţei, un român în vârstă de 31 de ani, Mihai Andrei Popa, povesteşte cu lacrimi în ochi că în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, când s-a trezit ca să plece la muncă, s-a dus la fiica lui şi a sărutat-o.

Atunci a făcut dramatica descoperire, scriu cei de la observator.tv

“Trupul ei era rece. Imediat, am trezit-o pe soţia mea şi i-am spus să sune la numărul de urgenţă 118. Între timp, am încercat din răsputeri să o readuc la viaţă. Când au sosit medicii, mi-au spus că nu mai e nimic de făcut. Pentru noi este o experienţă teribilă. De ce ni s-a întâmplat tocmai nouă? Melissa era perfect sănătoasă, nu se simţea rău, nu înţeleg cum s-a întâmplat. Soţia mea este disperată. Stă toată ziua lângă pătuţul fetiţei”, mărturiseşte românul pentru ilgazzettino.it.

Melissa Maria nu avea decât 46 de zile.

loading...

Conform diagnosticului, se pare că decesul micuţei a fost cauzat de sindromul de moarte subită a sugarului, care afectează circa 0,5/1000 de copii nou-născuţi în Italia.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri observator.tv