Un PREOT s-a …MASTURBAT… în faţa elevilor la ora de RELIGIE – VIDEO

ULTIMA ORA! Răsturnare de situaţie în cazul preotului profesor de religie, reclamat că s-ar fi masturbat în fața elevelor, în timpul unei ore.

Mama unei fete a depus reclamaţia, făcută pe baza unei filmări cu telefonul mobil, iar astăzi omul şi-a dat demisia din învăţământ.

Elevii însă îl susţin şi spun că gestul a fost greşit interpretat, iar conducerea şcolii vine cu informaţii suplimentare: părintele este bolnav, a suferit o operaţie şi face un tratament care poate da mâncărimi de piele, ca efect secundar, scriu cei de la stirileprotv.ro

Domnul profesor şi-a depus deja demisia pentru a nu afecta imagina şcolii. Se va realiza o anchetă a tuturor faprtelor şi persoanelor implicate în incidentul de ieri, a explicat Laura Pitariu, reprezentant al Inspectoratului Școlar Sibiu.

Conducerea şcolii a dezvăluit însă informaţii care îl pun pe dascăl mai presus de orice bănuială.

Elevii din clasă spun că ei nu au văzut aşa ceva, erau doi elevi situaţi în prima bancă, ziceau că nici poveste de aşa ceva. A fost bolnav de cancer, se pare că din nou din ultimele date pe care le-a prmit, boala a revenit. Este sub tratament”, explică un consilier al Liceului Tehnologic Nicolae Tecu din Copșa Mică.

Preotul slujeşte la o biserică din Mediaş iar enoriaşii au toată încrederea în el.

Nu cred, nu cred aşa ceva. Are familie, are copii. Şi e şi bolnav. Nu cred. E un om foarte bun şi înţelegător”, spune o enoriașă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ceea ce credeam că nu o să vedem niciodată, iată că s-a întâmplat de curând la Sibiu. Preotul Adrian Ioan Circa este preot al unei biserici din Mediaş şi predă religia la liceu din Copşa Mică.

În timpul orei, preotul Adrian Circa a fost filmat de o elevă în timp ce se masturba în spatele catedrei. Filmuleţul a circulat între elevi până ce unul dintre ei le-a postat pe YouTube, scriu cei de la observator.tv citând oradesibiu.ro

Potrivit Mitropoliei Ardealului, preotul Adrian Ioan Circa este paroh la Biserica ‘Sfânta Treime’ din Mediaş.

Dacă urmăriţi filmuleţul, se poate observa cum în clasă se află mai multe fete, în timp ce preotul se masturbează în spatele catedrei.

Mama elevei care l-a filmat pe preotul Adrian Circa a declarat la Antena 3 că a descoperit întâmplător imaginile în telefonul copilei şi a anunţat-o pe dirigintă, doar că profesoara a rugat-o să nu spună nimănui.

Ministerul Educaţiei a anunţat în această dimineaţă, că a declanşat o anchetă în cazul profesorului Adrian Circa şi i-a cerut public să-şi dea deminsia, ceea ce s-a şi întâmplat.

Astfel, conducerea liceului a transmis, pe fax, catre Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, demisia cadrului didactic la care face referire mass-media.

Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.

La nivelul unitatii de invatamant se va realiza o cercetare disciplinară a faptelor si a persoanelor implicate.

Sursă FOTO şi VIDEO: Live In Sibiu Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv 

https://www.youtube.com/watch?v=xkDvDG5tjaM