O femeie a avut o tresărire când şi-a cunoscut ginerele, apoi a înţeles că destinul i l-a adus în cale

Doi tineri trăiau o frumoasă poveste de dragoste, iar în momentul când au hotărât să-și lege destinele, au făcut o descoperire incredibilă despre propriul lor trecut. Imediat şi-au spus unul altuia că destinul chiar există şi nu poţi fugi din calea lui.

Heidi și Ed Savitt, doi tineri din Marea Britanie, s-au căsătorit vara trecută, la șase ani după ce se cunoscuseră, la facultate. Dar chiar înainte de nuntă, ei și familiile lor au făcut o descoperire cu adevărat fantastică, scriu cei de la arq.ro

Totul a început când mama lui Heidi, Kay Parker, l-a întâlnit pe viitorul ginere și, deși părea că nu îl mai văzuse vreodată, avea puternica senzația că îl știe de undeva.

Memoria i-a fost brusc împrospătată de mama băiatului, care i-a mărturisit pasiunea pentru plimbările cu iahtul.

Totul se întâmplase cu 20 de ani în urmă. Cele două familii s-au cunoscut în vacanță în Turcia, iar copiii lor, micuții Ed și Heidi, au fost timp de o săptămână nedespărțiți.

loading...

Pozele dezgropate din arhiva familiei nu avea cum să mintă și au confirmat totul: cei doi, la vârsta de 6 ani, zâmbeau spre cameră din vacanța lor frumoasă.

”Am început să țip. Părea ireal. Ce nebunie să te gândești că ne-am fi căsătorit, am fi trăit o viață împreună fără să ne amintim ce s-a întâmplat”, a mărturisit Heidi, care acum crede că Ed este destinat să îi fie soț.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul arq.ro