Abia întors din Afganistan, un subofiţer și-a omorât iubita din gelozie! Un băieţel de trei anişori a rămas orfan

Subofițerul MApN Florin Oprea, abia întors din teatrul de operațiuni din Afganistan și-a înjunghiat iubita într-un coafor. Tânăra victimă avea doar 25 de ani şi a murit în urma rănilor provocate de iubitul său. Cei doi nu aveau o relaţie oficială (legal), dar aveau împreună un băiețel de trei ani, scriu cei de la gazetadambovitei.ro

Se pare că subofiţerul era un bărbat foarte gelos. El mai fusese căsătorit, și avea un copil și din prima relație. Imediat după înfăptuirea oribilei crime, acesta s-a predat cerându-i unui fost militar să îl ducă la poliție. El va fi cercetat de Parchetul Militar.

În seara evenimentului, biroul de presă al MapN a transmis un comunicat:

„Plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din Târgoviște, din subordinea Bazei 2 Logistică, a fost reținut marți, 23 ianuarie, după ce s-a predat la sediul Poliției Titu. Subofițerul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorțat și are 2 copii.”

Ministerul Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Instituția militară va colabora cu toată deschiderea și cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor producerii acestui tragic eveniment.

Citiţi continuarea si mai multe informaţii interesante pe portalul gazetadambovitei.ro