Înşelătorie INCREDIBILĂ! O falsă asistentă i-a spus unei femei să dea bijuteriile jos pentru a merge la analize, apoi i le-a furat

Cazul este unul de înşelătorie 100% şi a pus pe gânduri politiştii veniţi la faţa locului să facă cercetările necesare. Este vorba despre o femeie de 63 ani care a intrat într-unul dintre saloane, sub pretextul că este asistentă, şi s-a îndreptat către unul din paturi, spunând pacientei să se pregătească pentru a fi dusă la analize, cerându-i printre altele să îşi dea jos toate bijuteriile, că o să i le ţină ea până termină cu analizele, scriu cei de la banatulazi.ro

Doamna care era în acel moment pacientă, s-a conformat imediat fără să-şi dea seama ce se întâmplă şi că e vorba de o înşelătorie. În acel moment a intrat în salon fiul victimei, care văzând scena de la patul mamei sale a sunat la 112.

Atunci escroaca a încercat să se facă nevăzută aruncând în baie bijuteriile, dar drumul ei a fost blocat de fiul pacientei. În scurt timp, Poliţia şi-a făcut apariţia, iar „falsa asistentă”, a fost ridicată şi dusă la secţie pentru audieri, pe numele ei fiind deschis dosar penal pentru înşelăciune.

Cazul a iscat un scandal de proporții pe Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Timişoara, totul întâmplându-se într-unul din saloanele de la această secţie.

Autor articol: Mihaela Păunescu – Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro