Un austriac, a descoperit un suc de legume care omoară celulele canceroase în 42 de zile

În lume, la acest moment, există zeci de mii de oameni care sunt mereu în căutarea unui remediu împotriva cancerului. Rudolf Brojs este austriacul care a căutat toată viaţa lui cel mai bun remediu alternativ pentru vindecarea cancerului şi, în cele din urmă, a reuşit, scriu cei de la almeea.ro citând keepyourbody.com

Sucul descoperit de el este special, stimulează sistemul imunitar, curăţă sângele şi furnizează, de asemenea, energie corpului dvs. Dar, cel mai important lucru este acela că acest suc se dovedeşte a ajuta la lupta împotriva celulelor canceroase! După mai multe încercări, s-a dovedit că acest suc a fost eficient în tratamentul a peste 45.000 de persoane bolnave de cancer şi alte boli incurabile, deşi teste oficiale şi ştiinţifice nu au fost făcute.

Cetăţeanul austiac Rudolf Brojs este sigur că proteinele sunt cele care hrănesc celulele canceroase şi, de aceea, trebuie să le eliminăm. În acest scop, austriacul a conceput un regim alimentar special, care durează 42 de zile, recomandând ca cei bolnavi de cancer să bea doar ceai şi sucul său special de legume, cu sfeclă roşie ca ingredient principal. El este convins că în timpul celor 42 de zile, celulele canceroase mor de foame, în timp ce sănătatea generală a celor bolnavi de cancer este îmbunătăţită în mod substanţial.

Pentru a va pregăti sucul special, aveţi nevoie de legume organice:

* Sfecla roşie (55%);
* Morcovi (20%);
* Ţelină rădăcinoasă (20%);
* Cartofi (3%);
* Ridichi (2%).

loading...

Ca să preparaţi sucul minune, trebuie doar să puneţi toate ingredientele într-un mixer şi să le amestecaţi bine. Asta e: sunteţi gata să începeţi tratamentul. Sfatul austriacului este acelă că nu trebuie să exageraţi în a consuma acest suc – este necesar să beţi cât necesită corpul dumneavoastră.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul almeea.ro