O româncă din Germania, mamă a doi copii, a fost omorâtă. Poliţia face un apel pentru a găsi criminalul

Românca se numea Maria Mirela A., era în vârstă de 37 de ani şi a fost găsită moartă în apartamentul ei din Augustdorf, Germania. În ziua de marţi, şeful tinerei a alertat poliţia, anunţând că Mirela este de negăsit şi că de două zile nu a apărut la muncă. Acela a fost momentul în care s-a descoperit teribila crimă, scriu cei de la jurnaldinromania.ro citând observator.tv

“Nu putem spune cum a murit, însă a fost o crimă”, a declarat procurorul german Christopher Imig, din Detmold.

În urma anchetei desfăşurate de către organele de poliţie, pricipalul suspect este tot un român, care acum este dat în urmărire generală.

Bărbatul căutat se numeşte Florin – Alexandru Enia, are 31 de ani şi este din Dortmund.

“Suspectul are 1.80 m înălţime, în jur de 90 de kilograme, o statură masivă şi părul scurt, şaten. Bărbatul purta o haină închisă la culoare, matlasată, cu maneci din stofă, blugi albaştri, pantofi sport Nike roșii și o şapcă albă. Poliția nu recomandă să fie abordat în cazul în care cineva îl găsește”, este apelul transmis de poliţia germană.

Anchetatorii au publicat chiar şi o fotografie a presupusului criminal.

Din primele informaţii Maria Mirela A. şi Florin – Alexandru Enia aveau o relaţie de trei ani. Femeia ar fi plecat din România în 2012, părăsindu-şi soţul şi cei doi copii, de 13 şi, respectiv, 17 ani, ca să lucreze la o firmă de logistică din Germania.

Din spusele vecinilor Mirelei, cei doi se certau destul de des, iar prietenii au descris-o pe tânără ca fiind prietenoasă, dar, în acelaşi timp, foarte reţinută. Anchetatorii încă nu au dezvăluit cum a fost ucisă tânăra româncă.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri observator.tv